Produkter for grønn kokosnøtt (1)

Grønnsaker - Kantareller

Grønnsaker - Kantareller

De kjennes igjen på sin mørkegrå traktformede hatt eller nyanser av lys gul. Kjøttet er gulaktig og aromatisk. De brukes hovedsakelig i blandinger. Forberedelsestips Kantarellene fra naturen, selv om de er kontrollert ved innhøsting og pakking, bør rengjøres i henhold til følgende prinsipper: - Klipp 2 til 3 mm av stilkene. - Børst forsiktig soppene, både hatten og lamellene, med en liten pensel for å fjerne eventuelle torner eller kvister. - Vask kun om nødvendig (hvis det er jord) ved å skylle soppene under vann eller tørke dem forsiktig. Koking: alltid steke dem på "høy varme" i panner og helst spise dem sprø. De skivede soppene og "klare til bruk" trenger selvfølgelig bare å bli kokt. Oppbevaringstips Kantarellene kan ha forskjellige egenskaper avhengig av innhøstingsperioden eller deres...